Newsflash
REUNIUNI

WEBMED 4. Dezbaterea „Părinții întreabă medicul” va avea loc pe 10 noiembrie

de Redacția Viața Medicală - nov. 9 2022
WEBMED 4. Dezbaterea „Părinții întreabă medicul” va avea loc pe 10 noiembrie

Viața Medicală, în parteneriat cu MedicHub și Enayati Medical City, organizează pe 10 noiembrie o nouă dezbatere medicală pentru public cu tema „Părinții întreabă medicul”, transmisă online, pe Facebook, de la ora 18:00.

Viața Medicală, în parteneriat cu MedicHub și Enayati Medical City, organizează pe 10 noiembrie o nouă dezbatere medicală pentru public, cu tema „Părinții întreabă medicul”, transmisă online, de la ora 18:00.

Interesul de care s-au bucurat primele episoade ale WEBMED, dezbaterile organizate de Viața Medicală în parteneriat cu MedicHub și Enayati Medical City, ne-a determinat să continuăm serialul cu o nouă întâlnire virtuală medici - pacienți.

Prezentare WebMed  Părinții întreabă medicul

Cea de-a patra ediție WEBMED se intitulează „Sănătatea copilului meu” și va avea loc la data de 10 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, urmând să fie transmisă live pe Facebook (link aici către eveniment)

Cine sunt invitații WEBMED EP. 4

Dr. Alexandra Enescu, medic rezident pediatru

WhatsApp Image 2022-11-04 at 08.59.47

Nu putem discuta nicio temă de sănătate legată de copii fără ajutorul unui specialist pediatru, așa că o vom avea în studio ca invitată pe dr. Alexandra Enescu, medic rezident pediatru în cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București, pregătită să povestească din cazuistica cea mai frecventă de la unitatea unde profesează și să ofere sfaturi utile în sezonul rece.

Dr. Vali Anton, specialist dermatolog

IMG_E4005

Dr. Vali Anton este medic generalist și specialist în dermato-venerologie. A absolvit facultatea de medicină în 2010,  iar de-a lungul carierei sale a oferit consultații în numeroase unități medicale private și de stat, fiind pentru o perioadă de trei ani medic specialist în cadrul Ambulanței BGS și medic specialist Expertiză Medicală a Capacității de Muncă. Totodată, dr. Anton a participat la numeroase cursuri și traininguri ce au contribuit în mod semnificativ la expertiza sa în domeniu.

La WEBMED, dr. Vali Anton va vorbi, printre altele, de una dintre problemele de „imagine” ale adolescenților, și anume acneea.

Șef lucr. dr. Remus-Sebastian Șipoș, medic de familie

dr remus sipos

Moderatorul dezbaterii „Părinții întreabă medicul” va fi șef. lucr. dr. Remus-Sebastian Șipoș, medic primar cu specializarea Medicină de Familie, care va oferi inclusiv sfaturi legate de nutriția corectă a copiilor.

Pe parcursul întregii dezbateri organizate de către Viața Medicală se pot adresa întrebări, la care medicii vor răspunde în direct, încercând să rezolve sau să clarifice nedumeririle părinților legate de sănătatea micuților lor.

Vă așteptăm online, pe Facebook, joi, 10 noiembrie, la ora 18:00. Linkul evenimentului este: https://fb.me/e/2qycpdMQn

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe