Newsflash
Imagine campanie proprie
REUNIUNI

Webinarul „COVID-19: aspecte actuale” are loc în 21 ianuarie

de Florentina Ionescu - ian. 19 2022
Webinarul „COVID-19: aspecte actuale” are loc în 21 ianuarie

Academia de Științe Medicale organizează săptămâna aceasta masa rotundă cu tema „COVID-19: aspecte actuale”.

Evenimentul va avea loc în 21 ianuarie, începând cu ora 10:00, și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale (ASM). 

COVID Franta

Noutăți în citometria în mediu fluid 

În cazul în care nu puteți urmări transmisiunea în direct, înregistrarea acesteia va fi disponibilă atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul de YouTube al ASM, se arată într-o informare transmisă de Biroul Executiv al Academiei de Științe Medicale. 

Transformarea ecosistemului studiilor clinice – „new normal” post-pandemie 

Programul webinarului:

  1. Prof. Dr. Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății – prezentare pe tema: Managementul pandemiei cu sprijinul personalului medical
  2. Conf. Dr. Adriana Pistol, Secretar de stat în Ministerul Sănătății – prezentare pe tema: Covid 19 – actualități și perspective
  3. Prof. Dr. Simona Ruță, Prorector UMF “Carol Davila”, București; Membru corespondent al ASM – prezentare pe tema: Varianta Omicron a SARS-CoV-2- implicații pentru evoluția pandemiei COVID-19
  4. Conf. Dr. Emilian Popovici, Vicepreședinte Societatea Română de Epidemiologie – prezentare pe tema: Cum abordăm pandemia și care sunt posibilele evoluții.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe