Newsflash
ACTUALITATE Știri

Universitatea „Carol Davila” organizează „Stress Congress”, în perioada 28-30 septembrie 2023

de Magdalena Tănăsescu - aug. 14 2023
Universitatea „Carol Davila” organizează „Stress Congress”, în perioada 28-30 septembrie 2023

Fundația Ana Aslan International este partener al evenimentului care va avea loc la Palatul Parlamentului, în Sala „C.A. Rosetti”, existând totodată și alternativa de participare online.

Potrivit unei postări pe Facebook, tema congresului din acest an este: „Provocările digitalizării în managementul medical al stresului”. 

Evenimentul beneficiază de participare internațională și este destinat medicilor, studenților, farmaciștilor, psihologilor, asistenților medicali, cercetătorilor științifici și tuturor persoanelor interesate. 

În cele trei zile de congres vor exista 24 de ore dedicate analizei multidisciplinare a stresului, precum și un program complex de excelență (11 paneluri, un forum international, o comunicare extraordinara, o masă rotundă, un concurs de e-poster). 

„La eveniment vor participa peste 50 de lectori români și internaționali, din diverse specialități și domenii de expertiză, cu prezentări de înalt nivel științific și universitar. Se va oferi Diplomă de participare pentru studenți, precum și Diplomă de participare, cu confirmarea creditelor profesionale, pentru medici și pentru asistenți (în curs de creditare)”, se menționează în postare. 

De asemenea, participanții vor putea afla noutăți la nivel național, european și internațional în domeniile vizate de Stress Congress 2023. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe