Newsflash
Știri

UMF Cluj-Napoca: Facultatea de Farmacie, evaluată de către comisia CIDPHARMEF

de Dorina Novac - apr. 4 2023
UMF Cluj-Napoca: Facultatea de Farmacie, evaluată de către comisia CIDPHARMEF

În perioada 27-31 martie 2023, Facultatea de Farmacie din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a fost evaluată, la cererea facultății, de către Comisia de evaluare a CIDPHARMEF.

Conferința Decanilor Facultăților de Farmacie de Expresie Franceză (CIDPHARMEF) este o rețea instituțională a Agenției Universitare a Francofoniei.

Facultatea de farmacie

Comisia a fost prezidată de către Claude Mailhot de la Facultatea de Farmacie a Universității din Montréal și a reunit încă trei experți evaluatori din Franța.

Citește și: UMF Cluj-Napoca: Curs de inițiere în chirurgia laparoscopică

„Comisia a apreciat înaltele standarde de calitate și colaborarea interdisciplinară care caracterizează activitatea în universitatea noastră, în ansamblul ei. La capătul unei săptămâni de activitate intensă și multiple reuniuni și vizite, comisia a prezentat rectorului universității un raport preliminar verbal pozitiv”, au precizat reprezentanții UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe