Newsflash
Știri

UMF „Carol Davila” organizează în decembrie Gala Studentului

de Florentina Ionescu - dec. 7 2022
UMF „Carol Davila” organizează în decembrie Gala Studentului

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță că evenimentul „Gala Studentului” va avea loc joi, 15 decembrie a.c.

Liga Studenților la Medicină Dentară București (LSMDB), în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează, în 15 decembrie 2022, evenimentul „Gala Studentului”. 

gala studentului umf carol davila

Ce reprezintă evenimentul?

„Gala Studentului este un proiect organizat din dorința de a felicita studenții cu cele mai bune rezultate în anul universitar 2021-2022, dar și de a le mulțumi celor mai activi voluntari care au fost alături de echipa LSMDB pe parcursul anului, precum și sponsorilor care ne-au sprijinit la fiecare proiect și eveniment”, se arată pe pagina oficială a UMF „Carol Davila”.

Nu uitați, Gala Studentului are loc joi, 15 decembrie 2022. Unde? În Holul de Onoare al Palatului Facultății de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București (Bulevardul Eroii Sanitari, nr. 8).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe