Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Timpuri Noi, Tic Petroșel și Mircea Bodolan cântă pentru refugiați

Viața Medicală
L. Budin joi, 24 martie 2022, ora 17:27

În aprilie, o serie de evenimente cultural-artistice organizate la Casa de Cultură a Studenților București sunt dedicate strângerii de fonduri pentru cei alungați de războiul din Ucraina.

Sindicatul Liber şi Independent al Salariaţilor din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, cu sprijinul comunității RePatriot, Cercetașii României – Centrul Local Sf. Nicolae, Asociația 21 Decembrie și Asociația Basarabia a Românilor din Regiunea Odesa, a demarat, încă din primele zile ale conflictului de la granițele țării, campania umanitară „Implică-te! Cei de lângă noi au nevoie de ajutor!”, se arată într-un comunicat.

concert-umanitar

Campania a venit în sprijinul comunităților românești și cetățenilor Ucrainei, nevoiți să-și părăsească locuințele și să abandoneze totul pentru a fugi din calea războiului.

Zilele trecute, reprezentanții Sindicatului au reușit să transporte primele două tranșe de donații către destinatari și să acorde sprijin unor tineri, etnici români și de alte naționalități, care au ajuns pe teritoriul României.

Acțiunea continuă, prin organizarea unei prime serii de evenimente cultural-artistice la Casa de Cultură a Studenților București:

  • 31 martie, ora 19:00 – Concert Mircea Bodolan, Tic Petroșel, Marius Matache, Iulia și Valentin Gherghișan;
  • 7 aprilie, ora 19:00 - Concert Timpuri Noi, Stema, Solaris, Bebe Astur & comp;
  • 14 aprilie, ora 19:00 – Concert Ovidiu Mihăilescu, Raul Cârstea, Cristi Dumitrașcu, Gabi Balașa, Grupul Truverii.

În cadrul evenimentelor ca concerta și Iulia Gherghișan, o tânără artistă refugiată din Erdec-Burnu, Ismail, regiunea Odesa.

Organizatorii reamintesc că se pot dona zilnic produse alimentare ambalate neperisabile și articole de igienă (alcool sanitar, periuțe dinți, pastă dinți, săpunuri, scutece copii, etc), la Casa de Cultură a Studenților București, Calea Plevnei, nr. 61, sect. 1, București (Zona Eroilor, în spatele Operei Române), în intervalul orar 8.00 – 20.00.

O fetiță din Odesa primește în dar o vioară, în locul celei uitate acasă

Etichete: concerte umanitare refugiati ucraina casa de cultura a studentilor bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.