Newsflash
Știri

Dr. Wargha Enayati a oferit consultații pacienților ucraineni

de Florentina Ionescu - mar. 3 2023
Dr. Wargha Enayati a oferit consultații pacienților ucraineni

Fondatorul Enayati Medical City, primul „oraş medical” din România, a vizitat recent un centru de refugiați.

Dr. Wargha Enayati a fost la 1 martie la un centru de refugiați JRC. De profesie medic cardiolog, a oferit el însuși consultații pacienților ucraineni din acel centru. 

Enayati Medical City, doi ani de inovaţie medicală 

Wargha Enayati fundatia inovatii sociale regina maria2

„Azi (n.red. – 1 martie) am fost împreuna cu Cristiana Mateoiu la un centru de refugiați JRC unde o echipă de medici români și ucraineni dau consultații pentru refugiați! Am avut un sentiment de mulțumire și recunoștință maximă să văd cum încearcă medicii din Ucraina să fie de folos aici concetățenilor lor! Ce binecuvântare pentru Fundația Inovații Sociale Regina Maria că pot să fie de folos pentru acești oameni aflați în durere și fără speranță! Nu ne dăm seama de profunzimea suferințelor lor și de multitudinea nevoilor pe care le au până când nu suntem față în față cu realitate”, a scris dr. Wargha Enayati pe pagina sa oficială.

Wargha Enayati fundatia inovatii sociale regina maria3

Detalii despre această vizită au oferit și cei de la Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Tot pe o rețea socială, reprezentanții Fundației au publicat mai multe imagini din timpul consultațiilor:

„Astăzi, echipa medicală mobilă pentru refugiați a fost sprijinită de președintele fundației, Dr. Wargha Enayati. De profesie medic cardiolog, acesta nu doar că a asistat la activitatea colegilor, ci a oferit el însuși consultații pacienților ucraineni!”

De aproape un an, echipa mobilă acordă îngrijiri medicale de bază în centrele pentru refugiați din București, iar la 1 martie a.c. au fost consultați peste 20 de pacienți în unul dintre centrele susținute de JRC. 

Wargha Enayati fundatia inovatii sociale regina maria4

Până acum, echipa a acordat 3.400 de servicii medicale refugiaților din Ucraina, potrivit postării Fundației Inovații Sociale Regina Maria. 

Cine este Wargha Enayati, medicul-investitor de la Imperiul Leilor 

„Suntem binecuvântați că avem șansa de a-i ajuta pe acești oameni, atât de greu încercați”, a afirmat dr. Wargha Enayati în finalul vizitei sale. 

Wargha Enayati fundatia inovatii sociale regina maria1

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe