În perioada 14–20 martie, România celebrează, alături de alte 84 de ţări din toată lumea, Săptămâna Creierului. Tema aleasă pentru acest an este: „Creierul în lumea virtuală – de la dependenţă de reţele sociale la terapii virtuale“. Manifestările organizate la Bucureşti cuprind o serie de prelegeri, workshopuri în domeniul neuroştiinţelor, dar şi o competiţie de comunicări ştiinţifice pentru studenţi. (...) "> Sărbătoarea creierului - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Sărbătoarea creierului

de S. V. - mar. 18 2011
Sărbătoarea creierului

   În perioada 14–20 martie, România celebrează, alături de alte 84 de ţări din toată lumea, Săptămâna Creierului. Tema aleasă pentru acest an este: „Creierul în lumea virtuală – de la dependenţă de reţele sociale la terapii virtuale“. Manifestările organizate la Bucureşti cuprind o serie de prelegeri, workshopuri în domeniul neuroştiinţelor, dar şi o competiţie de comunicări ştiinţifice pentru studenţi. (...)

   În perioada 14–20 martie, România celebrează, alături de alte 84 de ţări din toată lumea, Săptămâna Creierului. Tema aleasă pentru acest an este: „Creierul în lumea virtuală – de la dependenţă de reţele sociale la terapii virtuale“. Manifestările organizate la Bucureşti cuprind o serie de prelegeri, workshopuri în domeniul neuroştiinţelor, dar şi o competiţie de comunicări ştiinţifice pentru studenţi. Săptămâna Creierului a fost deschisă, vinerea trecută, de dl prof. dr. Leon Zăgrean, preşedintele Societăţii Naţionale de Neuro-ştiinţe, cu primul curs din acest an al „opţionalului“ adresat studenţilor la medicină, filosofie şi psihologie: „Creierul uman – centru sau punct de sprijin al universului nostru“.
   Brain Awareness Week este coordonată de Alianţa Dana pentru Iniţiativele Creierului şi adună laolaltă eforturile instituţiilor academice, ale spitalelor, ale asociaţiilor profesionale şi de pacienţi, dar şi ale diverselor instituţii guvernamentale. Anul acesta, Săptămâna Creierului include peste 750 de evenimente desfăşurate în toată lumea.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe