Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Poziţie de top în lumea medicală

Viața Medicală
Dan Dumitru MIHALACHE vineri, 9 noiembrie 2018
Profesorul Dan. L. Dumitrașcu (Cluj-Napoca) este noul secretar al Forumului Societăţilor Naţionale de Gastronterologie (FSNG). El va ocupa această poziţie între 2019–2022. Alegerea a avut loc cu ocazia Congresului european de gastroenterologie, desfășurat la Viena. FSNG reunește 47 de societăţi naţionale europene și mediteraneene, urmând ca și Egiptul să se alăture organizaţiei. De asemenea, Azerbaidjan se află în proces de evaluare. Din poziţia de secretar, prof. dr. Dan L. Dumitrașcu va coordona relaţia dintre societăţile naţionale și Consiliul executiv al Uniunii Europene de Gastroenterologie (UEG). Contactat de „Viaţa medicală”, profesorul clujean a declarat că  va încerca să crească ponderea ţărilor din estul și sud-estul Europei, „pentru o mai bună și echitabilă reprezentare în actele de decizie ale Forumului european de gastroenterologie”.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC