Newsflash
Știri

Numărul persoanelor vaccinate l-a depășit sâmbătă pe cel al cazurilor de COVID din România

de Dorina Novac - feb. 22 2021
Numărul persoanelor vaccinate l-a depășit sâmbătă pe cel al cazurilor de COVID din România

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, sâmbătă, că numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Sâmbătă, 20 februarie, la ora 13:00, s-a ajuns la 783.505 de persoane imunizate, de la debutul campaniei, pe 27 decembrie 2020.

persoane vaccinate

„Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt. Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!”, a precizat Valeriu Gheorghiță pe pagina de Facebook a ROVaccinare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe