Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Institutul „Marius Nasta” va fi dotat cu aparatură și echipamente medicale

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 18 februarie 2020, ora 14:35

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a primit de la Ministerul Sănătății un acord prealabil pentru a dota două laboratoare proprii cu aparatură și echipamente medicale.

Este vorba de laboratorul de anatomie patologică și de laboratorul de endoscopie bronșică, iar echipamentele medicale sunt în valoare de aproximativ 5 milioane de lei. 

laborator anatomo patologie

Anunțul făcut de managerul unității medicale a fost postat pe o rețea de socializare, iar Beatrice Mahler subliniază că, prin aceste dotări de ultimă generație, timpii de așteptare în laboratorul de endoscopie bronșică se vor reduce, așadar pacienții vor aștepta mai puțin.

Institutul Marius Nasta a primit de la Ministerul Sănătății acord prealabil pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale a Laboratorului de anatomie-patologică și a Laboratorului de endoscopie bronșică în valoare de aproximativ 5 mil. lei. Finanțarea va permite dezvoltarea diagnosticului imunohistochimic și scurtarea timpilor de așteptare în laboratorul de endoscopie bronșică, etape cheie în diagnosticul cancerului pulmonar”, a scris dr. Beatrice Mahler pe pagina oficială.

Beatrice Mahler Facebook acord

beatrice mahler boca 

Ea le-a mulțumit cu această ocazie tuturor celor care s-au implicat și care au susținut-o în acest demers. „Este reușita noastră, a implicării, a celor care doresc progresul și îmbunătățirea continuă a activității în Institutul Marius Nasta, în beneficiul pacienților. Institutul Marius Nasta chiar are nevoie de aceste dotări!”, a conchis managerul Beatrice Mahler (foto).

Sursa foto: Facebook.com, pixabay.com

Etichete: marius nasta beatrice mahler dotare aparatura medicala bronhoscopie cancer pulmonar Anatomie patologică

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC