Newsflash
Știri

Institutul „Marius Nasta” va fi dotat cu aparatură și echipamente medicale

de Florentina Ionescu - feb. 18 2020
Institutul „Marius Nasta” va fi dotat cu aparatură și echipamente medicale

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a primit de la Ministerul Sănătății un acord prealabil pentru a dota două laboratoare proprii cu aparatură și echipamente medicale.

Este vorba de laboratorul de anatomie patologică și de laboratorul de endoscopie bronșică, iar echipamentele medicale sunt în valoare de aproximativ 5 milioane de lei. 

laborator anatomo patologie

Anunțul făcut de managerul unității medicale a fost postat pe o rețea de socializare, iar Beatrice Mahler subliniază că, prin aceste dotări de ultimă generație, timpii de așteptare în laboratorul de endoscopie bronșică se vor reduce, așadar pacienții vor aștepta mai puțin.

Institutul Marius Nasta a primit de la Ministerul Sănătății acord prealabil pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale a Laboratorului de anatomie-patologică și a Laboratorului de endoscopie bronșică în valoare de aproximativ 5 mil. lei. Finanțarea va permite dezvoltarea diagnosticului imunohistochimic și scurtarea timpilor de așteptare în laboratorul de endoscopie bronșică, etape cheie în diagnosticul cancerului pulmonar”, a scris dr. Beatrice Mahler pe pagina oficială.

Beatrice Mahler Facebook acord

beatrice mahler boca 

Ea le-a mulțumit cu această ocazie tuturor celor care s-au implicat și care au susținut-o în acest demers. „Este reușita noastră, a implicării, a celor care doresc progresul și îmbunătățirea continuă a activității în Institutul Marius Nasta, în beneficiul pacienților. Institutul Marius Nasta chiar are nevoie de aceste dotări!”, a conchis managerul Beatrice Mahler (foto).


Notă autor:

Sursa foto: Facebook.com, pixabay.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe