Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Institutul „Cantacuzino” lansează imunomodulatorul Orostim HV

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 30 noiembrie 2020, ora 11:33

Primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV va fi lansat în curând pe piața din România, anunță MApN.

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa astăzi, începând cu ora 18.00, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, la o conferință de presă.

orostim

Evenimentul este organizat cu ocazia lansării pe piață a primului lot al produsului imunomodulator Orostim-HV, se arată într-un comunicat de presă al MApN remis redacției.

Supliment alimentar

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul „Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

Orostim-HV se va putea achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.

Etichete: Institutul Cantacuzino Institutul Cantacuzimo orostim produs imunomodulator imunomodulator supliment alimentar Institut Cantacuzino

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.