Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

IMPORTANT

Anunţ important pentru cei ce se pregătesc să participe la sesiunea noiembrie 2009 a Concursului de intrare în rezidenţiatul de Medicină, Medicină dentară şi Farmacie. (...)

   Cei ce se pregătesc să participe la sesiunea noiembrie 2009 a Concursului de intrare în rezidenţiatul de Medicină, Medicină dentară şi Farmacie vor găsi, în numărul viitor al săptămânalului „Viaţa medicală“, toate datele pentru a se înscrie şi a susţine probele respective: ⇒Publicaţia de concurs ⇒Metodologia de concurs ⇒Cifra de şcolarizare pe centre universitare ⇒Lista posturilor scoase la acest concurs.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC