Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala „Viaţa medicală“ 2011

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 25 martie 2011

   După cum anunţam în numărul trecut, vineri, 27 mai 2011, în sălile „Titulescu“, „Madgearu“ şi „Brâncuşi“ aferente Complexului ROMEXPO, va avea loc cea de a treia gală a săptămânalului „Viaţa medicală“, eveniment aflat sub patronajul Preşedintelui României şi sub auspiciile Academiei Române. O suită de excepţionale momente cultural-artistice vor jalona această întâlnire anuală cu invitaţii noştri, cititorii fideli ai ziarului. Între acestea figurează lansarea celui de al XVI-lea volum al Caietelor „Vieţii medicale“, intitulat Excelsior, titlu ce dorim să acrediteze valorosul conţinut al cărţii, numărând peste 550 de pagini de actualitate ştiinţifică, sub prestigioase semnături, interviuri cu personalităţi medicale din ţară şi de peste hotare, reportaje din unităţi sanitare, prezentarea unor apariţii editoriale de excepţie ale anului 2010, o selecţie a textelor apărute la rubricile culturale ale ziarului etc., majoritatea acestora însoţite de o bogată ilustraţie. Până la debutul evenimentului, în fiecare săptămână, vă vom oferi noi informaţii.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC