Newsflash
Știri

Ecologizare în pădure, la inițiativa unui operator privat de servicii medicale

de L. Budin - iun. 8 2021
Ecologizare în pădure, la inițiativa unui operator privat de servicii medicale

Ziua Mondială a Mediului Înconjurător ar trebui să fie zilnic – acesta e mesajul unui operator privat de servicii medicale care, împreună cu o organizație de mediu, a contribuit la ecologizarea unei zone din Pădurea Corbeanca.

Anul acesta, pe lângă campania de informare cu privire la nevoia de a economisi resurse, alături de echipa Let’s Do It Romania, peste 30 de angajați MedLife au colectat deșeurile depozitate iresponsabil și au ecologizat o zonă din Pădurea Corbeanca. Astfel, în cursul unei singure zile s-au strâns peste 140 kg de deșeuri, se arată într-un comunicat.

romania-verde1

Acțiuni responsabile

Facem România Verde este un angajament pe care operatorul privat de servicii medicale și l-a asumat.

Prin această acțiune, ne dorim să încurajăm angajații și partenerii din toată țara să acționeze în mod responsabil față de mediul înconjurător. Doar împreună putem face România Verde, iar ecologizarea este un pas important în acest proces”, a declarat Ina Ilie, PR Manager MedLife România.

Un copil, un copac

Start-ul proiectului a avut loc în anul 2017 când compania a plantat câte un copac pentru fiecare copil născut în maternitățile MedLife. La finalul anului 2018, compania a finalizat reîmpădurirea a 10 ha de teren din Munții Făgăraș. Au fost plantați 40.000 de puieți de brad, fag și molid, punându-se astfel bazele reconstrucției ecologice a unei zone greu accesibile și profund afectată de exploatările forestiere necorespunzătoare.

În 2019, 70 de voluntari - medici și personal de suport, din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Craiova și Iași - au contribuit la plantarea a 15.000 de puieți de brad și molid pe un platou din Munții Făgăraș.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe