Newsflash
Știri

DSP Iași: Spitalul Mobil de la Leţcani intră în conservare

de Florentina Ionescu - dec. 23 2021
DSP Iași: Spitalul Mobil de la Leţcani intră în conservare

Autoritățile din Iași au transmis că Spitalul Mobil de la Lețcani, folosit pentru tratarea pacienților cu COVID-19, va intra în conservare.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, Vasile Cepoi (foto), a anunţat ieri că Spitalul Mobil de la Leţcani, folosit pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, intră în conservare pentru următoarea perioadă, potrivit AGERPRES

Vasile cepoi

„Scăderea incidenţei infectării cu SARS-CoV-2 a făcut să trecem în conservare spitalul Leţcani până când se va impune deschiderea sa. Această unitate mobilă este pregătită să fie deschisă în orice moment”, a declarat directorul DSP Iaşi.

Potrivit acestuia, pacienţii confirmaţi pozitiv la COVID-19 care necesită internare vor fi duşi la Spitalul de Boli Infecţioase. El a mai spus că în spitalele suport COVID au rămas active zonele roşii dedicate pacienţilor COVID-19 care au şi patologii asociate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe