Newsflash
Știri

Dr. Virgil Musta, acuzat de conflict de interese

de Dorina Novac - ian. 9 2023
Dr. Virgil Musta, acuzat de conflict de interese

Șeful Secţiei Boli Infecţioase a Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara, medicul Virgil Musta, a fost acuzat de Agenţia Naţională de Integritate de conflict de interese administrativ.

virgil musta

„La data de 20 iulie 2020, societatea comercială în cadrul căreia dr. Virgil Musta și fratele acestuia dețin calitatea de asociat și funcția de medic primar, iar soția persoanei evaluate deține funcția de medic specialist, a încheiat un contract de prestări servicii medicale și actele adiționale aferente, cu spitalul în cadrul căruia Musta Virgil Filaret exercită funcția de șef secție, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (2) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu prevederile art. 185, alin. (15) din același act normativ”, precizează reprezentanții Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

Citește și: DNA: dr. Virgil Musta, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Dr. Virgil Musta a fost trimis recent în judecată, în stare de libertate, alături de alte cadre medicale, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

Șeful de secție al Spitalului Clinic „Dr. Victor Babeş” Timişoara ar fi determinat trei asistente să presteze servicii medicale în beneficiul societății la care el era asociat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe