Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Doi ani

   Prezentă de doi ani pe piaţa româneasca, Divizia de Diagnostic Roche România a pus la dispoziţia pacienţilor terapii şi modalităţi de diagnosticare de ultimă generaţie. Medicina personalizată este una din strategiile al căror scop constă în combinarea cunoaşterii şi tehnicii la nivel molecular, pentru îmbunătăţirea tratamentului şi diagnosticului pacienţilor. (...)

   Prezentă de doi ani pe piaţa româneasca, Divizia de Diagnostic Roche România a pus la dispoziţia pacienţilor terapii şi modalităţi de diagnosticare de ultimă generaţie. Medicina personalizată este una din strategiile al căror scop constă în combinarea cunoaşterii şi tehnicii la nivel molecular, pentru îmbunătăţirea tratamentului şi diagnosticului pacienţilor. Conceptul facilitează o mai bună înţelegere a bolii, identificarea diferenţelor dintre pacienţi, calitatea şi eficienţa în aplicarea terapiei. „Deşi potenţialul complet al medicinii personalizate nu este încă realizat, există deja în practica medicală o serie de abordări care demonstrează schimbarea de paradigmă şi trecerea treptată de la o abordare generalizată la tratamente ţintite, personalizate şi terapii ghidate de răspuns“, a declarat dl Marcel Gmuender, şef regional Roche Diagnosis, la conferinţa de presă desfăşurată joi, 24 martie a.c. Compania a lansat platforma cobas 4800, folosită în screeningul molecular şi genotiparea automată pentru depistarea HPV. Aparatul poate identifica 14 tipuri de HPV. Conform statisticilor prezentate de dna dr. Mihaela Badea, directoarea Clinicii de colposcopie şi patologie a tractului genital inferior „Micomi“, în România sunt depistate anual 3.000 de cazuri noi de infecţie cu HPV, aproximativ 80% din femei fiind infectate cu acest virus. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.