Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

COPAC are un nou Consiliu Director

Viața Medicală
L. Budin joi, 17 martie 2022, ora 13:34

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România are un nou Consiliu Director, ales în Adunarea Generală care a avut loc în data de 16 martie 2022.

Adunarea Generală a decis că președinte rămâne Radu Gănescu (Asociația Pacienților cu Talasemie Majoră), iar vicepreședinte a fost ales Iulian Petre (Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA – UNOPA), se arată într-un comunicat. 

COPAC

Din Consiliul Director mai fac parte Dorica Dan (Alianța Națională de Boli Rare), Daniel Andrei (Asociația Română de Hemofilie) și Sorin Grădinaru (Asociația Copilul Meu Inima Mea).

Adunarea Generală COPAC a ales o nouă componență a Consiliului Director, în care au intrat și doi colegi noi, Daniel Andrei și Sorin Grădinaru. Sunt colegi care s-au implicat mult în proiectele COPAC în ultimii ani și vin cu o perspectivă proaspătă pentru dezvoltarea organizației”, a declarant Radu Gănescu, președintele Coaliției.

COPAC lansează o hartă interactivă a centrelor de evaluare COVID

O tulpină necunoscută a SARS-CoV-2, depistată în Israel

 

Etichete: coalitia organizatiilor pacientilor cu afectiuni cronice adunare generala nou consiliu director

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC