Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centre de vaccinare cu program prelungit la sfârșitul fiecărei săptămâni, în Capitală

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 28 octombrie 2021, ora 10:51

Col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a anunțat recent că în București vor exista centre de vaccinare cu program prelungit.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la începutul acestei săptămâni, președintele CNCAV a explicat care sunt acele centre de vaccinare împotriva COVID-19 care au programul prelungit în weekenduri.

Vă recomandăm și: Valeriu Gheorghiţă: Doza booster pentru vaccinul Moderna va fi înjumătăţită

vaccinare centre program prelungit
Foto: ronstik de la Pixabay

 

„Tocmai ce am primit de la Direcția de Sănătate Publică București situația centrelor care vor avea program prelungit la sfârșitul fiecărei săptămâni. Pentru sectorul 1 rămâne centrul de vaccinare de la Romexpo, cu un program de la 8:00 dimineață la orele 24:00, pentru sectorul 2 sunt două centre: centrul de la Circul Metropolitan care va avea la fel program de la 8:00 la 24:00 și centrul de vaccinare Cora Pantelimon, care va avea program de la 8:00 la 24:00”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiță.

Totodată, el a subliniat că pentru sectorul 3 rămân centrele de vaccinare ParkLake și Mall Vitan, însă în momentul de față se caută soluții pentru prelungirea programului.

Citiți și: Românii imunizați cu Johnson&Johnson vor afla cu ce vaccin fac boosterul

„Pentru sectorul 4 rămâne centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, pentru sectorul 5, centrul de vaccinare multifuncțional Sfântul Andrei din Liberty Mall și pentru sectorul 6, centrul de vaccinare din Drumul Taberei, situat în Aleea Lunca Cernei, numărul 6A. La fel, program de la 8:00 la 24:00. Vinerea, sâmbăta și duminica va fi un program prelungit, așa încât oamenii să se poată prezenta la vaccinare după un program cât mai flexibil”, a conchis președintele CNCAV.

Etichete: valeriu gheorghita presedinte cncav CNCAV centre de vaccinare vaccinare covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.