Newsflash
Știri

Buzău: centrul de vaccinare drive-thru îşi încetează activitatea

de L. Budin - mai 10 2022
Buzău: centrul de vaccinare drive-thru îşi încetează activitatea

Centrul de vaccinare drive thru Kaufland Sud din municipiul Buzău, aflat pe strada Unirii nr.1, îşi va înceta activitatea începând cu data de 15 mai, informează Instituţia Prefectului.

Persoanele care doresc să se vaccineze anti-COVID se vor putea adresa medicilor de familie, informează Agerpres. Lista acestora poate fi consultată pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Buzău.

vaccinare-drive-thru

De menţionat că, începând cu data de 1.07.2022, activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 se va realiza exclusiv prin cabinetele de asistenţă medicală primară”, se arată într-un comunicat.

Prefectura Buzău precizează că, de la începutul campaniei de vaccinare, la nivelul judeţului au fost administrate 292.396 doze de vaccin anti-COVID.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţ au fost depistate 39.111 de persoane infectate, iar 966 dintre acestea au decedat.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului s-au efectuat 561 de teste de depistare a infecţiei cu SARS-CoV-2, înregistrându-se 9 cazuri noi de infectare şi un caz de reinfectare.

Un vaccin împotriva mai multor variante de COVID ar putea apărea în acest an

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe