Newsflash
Știri

Centrul de vaccinare anti-COVID de la SUUB a împlinit un an

de Florentina Ionescu - ian. 4 2022
Centrul de vaccinare anti-COVID de la SUUB a împlinit un an

Reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București – SUUB au anunțat în 30 decembrie 2021 că centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din această unitate a împlinit un an.

Într-o postare de pe o rețea socială, reprezentanții SUUB au amintit că a trecut un an de când a fost deschis centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București. 

centru de vaccinare SUUB
Captură foto: https://www.facebook.com/universitarurgenta/

 

„Pe 30 decembrie 2020 deschideam Centrul de Vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București. Într-un an au fost efectuate, în total, 95823 de doze (Total doza 2: 42359, total doza 3: 10254). Au fost făcute 43.210 de vaccinuri Comirnaty (Pfizer), 42.359 vaccinuri Spikevax (Moderna) și 10.254 vaccinuri Vaxzevria ( Astra Zeneca)”, se arată pe pagina oficială a SUUB.

Chiar și în primele zile ale acestui an, în 1 și 2 ianuarie 2022, Centrul de Vaccinare de la SUUB a funcționat, programul fiind între orele 12.00 și 18.00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe