Newsflash
Știri

Centru de vaccinare anti-COVID, deschis la Biserica Neagră din Brașov

de Dorina Novac - iun. 18 2021
Centru de vaccinare anti-COVID, deschis la Biserica Neagră din Brașov

Un centru de vaccinare anti-COVID va fi amenajat luni, 21 iunie, în Biserica Neagră din Brașov, iar cei care vor veni să se imunizeze vor putea asista la concerte de orgă.

Vaccinarea se va face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două seruri produse de Pfizer-BioNTech sau de Johnson & Johnson, informează reprezentanții Primăriei Municipiului Brașov.

Biserica Neagra
Sursă imagine: Biserica Neagră - History&Music // Facebook

„Evenimentul „Liber la biserică” de luni, 21 iunie, este o premieră în România, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

liber la vaccinare

Potrivit sursei citate, cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit Biserica Neagră și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.

Evenimentul face parte din seria „Liber la vaccinare, liber la viață!“, organizate de Primăria Municipiului Brașov, Direcția de Sănătate Publică și partenerii specifici fiecărei locații.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe