Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

„Bucureşti, mon amour“

În seria manifestărilor culturale reunite sub genericul „Zilele Bucureştiului“ – organizate cu prilejul împlinirii a 550 de ani de atestare documentară a oraşului, a 350 de ani de când a devenit capitala Ţării Româneşti şi marcând şi Ziua Europeană a Patrimoniului (19 septembrie), a cărei temă în acest an este „Accesul către monumentele istorice“ – se înscrie şi expoziţia Bucureşti, mon amour, a artistului plastic Vitalie Butescu. (...)

Găzduită de Primăria municipiului Bucureşti şi organizată împreună cu ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale – şi Alumnus Club pentru UNESCO, ea îşi aşteaptă vizitatorii până la 25 septembrie, pentru a admira tablouri ce reprezintă edificii şi zone emblematice ale Capitalei, precum Casa „George Enescu“, clădireaCEC-ului, Ateneul Român, Palatul Mogoşoaia, Biserica Stavropoleos.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.