Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Au apărut primele automate cu măști și dezinfectanți

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu vineri, 15 mai 2020, ora 17:32

În București au apărut aparate automate cu măști și dezinfectanți, primele trei fiind instalate în centrul comercial ParkLake, urmând a fi instalate alte 10 aparate în zone aglomerate din capitală.

Măștile de unică folosință se vând la seturi de câte trei sau de 20 de bucăți, prețul fiind 10 lei, respectiv 50 de lei. Recipientele cu gel dezinfectant pentru mâini, pe bază de alcool etilic 70% au 85 ml și costă 15 lei. Vendomatele au și pachețele cu 15 șervețele dezinfectante, care costă 5 lei.

Produsele sunt certificate conform standardelor europene și au toate instrucțiunile de utilizare și conținut în limba română. 

Vending 3Produsele se pot plăti numerar sau cu cardul. Reprezentanții companiei care avut această inițiativă anunță că primele trei aparate au fost instalate astăzi, 15 mai, în centrul comercial ParkLake, urmând ca alte 10 aparate să fie instalate în diverse zone aglomerate din București.

S-ar putea să te intereseze și:

Studiu: măștile de protecție pot fi dezinfectate acasă

Etichete: masti dezinfectanti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC