Newsflash
Știri

ARACIS a dat verdictul

de D. D. M. - iun. 14 2013
ARACIS a dat verdictul

   În şedinţa din 29–30 mai 2013 a Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), au fost analizate cererile universităţilor privind validarea unor programe de studii universitare de licenţă şi de masterat. Două programe, unul de licenţă şi unul de masterat, la care Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu“ a solicitat acreditarea, au primit aviz de neîncredere, ceea ce înseamnă că acreditarea acestora este pusă sub semnul întrebării. Conducerea facultăţii, prin vocea decanului său, conf. dr. Minerva Ghinescu, precizează că va depune o contestaţie, în termen de 30 de zile (aşa cum prevede legea), după care este convinsă că va obţine acreditarea. Potrivit acesteia, ar exista nişte anexe care nu au fost luate în calcul la vizita anterioară a comisiei ARACIS.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe