Newsflash
Știri

Spitalul Victor Babeș Timișoara a strâns 426.000 lei prin campania Stop #COVID-19

de Dorina Novac - sept. 24 2020
Spitalul Victor Babeș Timișoara a strâns 426.000 lei prin campania Stop #COVID-19

Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara a anunțat că suma strânsă prin campania de mobilizare publică Stop #COVID-19, începută imediat după declanșarea stării de urgență, a fost de 426.000 lei.

Potrivit unui comunicat al instituției medicale, aproape 50.000 de sms-uri au făcut ca Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie să poată duce lupta împotriva COVID-19 în primele luni ale pandemiei.

spitalul Victor Babes Timisoara
Sursă imagine: Spitalul Victor Babeș Timișoara

 

Banii au fost strânși în urma unei campanii publice derulată de Fundația „Laurențiu Ciucur” pentru Asociația „Doctor Victor Babeș” Timișoara.

Sursa citată precizează că suma strânsă prin campania de mobilizare publică Stop #COVID-19, începută imediat după declanșarea stării de urgență, a fost de 426.000 lei, bani ce au ajuns în contul Asociației „Doctor Victor Babeș”.

Aceștia au fost folosiți exclusiv pentru achiziția de echipamente, materiale de igienă și protecție, dar și programe de eficientizare a luptei împotriva noului coronavirus.

„Datorită ajutorului dat de Fundația Laurențiu Ciucur, care ne-a pus la dispoziție baza de date și logistica necesară, dar și un număr unic special, am reușit să trecem cu bine peste primele săptămâni în lupta cu noul coronavirus. (…) La fel au făcut-o și miile de oameni din întreagă țară care, pe lângă mesajele de susținere pe care ni le-au trimis în toată acestă perioadă de lupta cu SARS-CoV- 2, au ales să doneze bani pentru spitalul nostru prin apelul dat la un număr taxabil. Noi am încercat să nu îi dezamăgim și să câștigam cât mai multe bătălii pe frontul anticovid”, a declarat doctorul Virgil Musta, șef secție Boli Infecțioase 1, Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara.

Campania derulată de Fundația Laurențiu Ciucur s-a desfășurat sub sloganul „Împreună suntem întotdeauna puternici!”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe