Newsflash
Știri

Sesiune de perfecționare a stomatologilor din Rețeaua de Medicină Școlară

de L. Budin - mar. 29 2024
Sesiune de perfecționare a stomatologilor din Rețeaua de Medicină Școlară

ASSMB a organizat vineri, 29 martie, în amfiteatrul Spitalului Clinic Colțea, prima sesiune științifică dedicată perfecționării profesionale a medicilor stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară București.

Evenimentul, pregătit de Direcția de Medicină Școlară din cadrul ASSMB, face parte dintr-un amplu program de activități care vizează educația continuă a cadrelor medicale și creșterea permanentă a calității asistenței medicale asigurate preșcolarilor, elevilor și studenților din instituțiile de învățământ de stat din Capitală, se arată pe pagina Facebook a ASSMB.

Astăzi, stomatologia este mai mult decât o simplă profesie - este o știință complexă și o artă a vindecării, care continuă să se dezvolte și să aducă inovații pentru îmbunătățirea sănătății dentare a oamenilor din întreaga lume. Stomatologii au un rol crucial în prevenirea și tratarea afecțiunilor dentare, contribuind la o bună sănătate orală a oamenilor de la cele mai fragede vârste”, a spus dr. Alin Popa, director Direcția de Medicină Școlară ASSMB

La sesiunea științifică au participat aproximativ 130 de medici stomatologi, care au putut asista la prezentările medicale realizate de doi specialiști recunoscuți care fac parte din Rețeaua de Medicină Școlară. Astfel, dr. Alexandru Ștefan Zalana, asistent universitar doctor la Universitatea Titu Maiorescu, a expus colegilor rezultatele studiului „Posibilități de prevenție și intercepție în stomatologie”, iar dr. Alexandru Gliga, asistent universitar la UMF „Carol Davila”, a vorbit pe tema „Raționamentul accesului în endodonție: de la tradițional, la minim invaziv”. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe