Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Seminar despre bolile inflamatorii cutanate

de Florentina Ionescu - ian. 31 2024
Seminar despre bolile inflamatorii cutanate

Seminarul „Bolile inflamatorii cutanate - aspecte terapeutice” va avea loc în luna februarie la Spitalul Militar Central. Unul dintre speakerii invitați este prof. dr. Daciana Brănișteanu.

În perioada 9-11 februarie a.c., Ambulatoriul Clinic Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central (SUUMC) „Dr. Carol Davila” găzduiește lucrările Seminarului „Bolile inflamatorii cutanate - aspecte terapeutice”. 

Acest eveniment este organizat de Asociația Medicilor Dermatovenerologi Militari, se arată într-o informare transmisă redacției. 

Evenimentul va reuni medici cu o vastă experiență în domeniul dermatologiei, precum și experți în evaluarea, diagnosticul diferenţial și tratamentul medico-chirurgical al afecțiunilor inflamatorii cutanate primare sau secundare unei alte patologii, în echipă medicală multidisciplinară implicată în managementul medical al cazului. 

Speaker invitat la seminarul dedicat bolilor inflamatorii cutanate este prof. dr. Daciana Brănișteanu. Este absolventă a Facultății de Medicină, UMF „Grigore T. Popa”, Iași, și doctor în științe medicale, cu o teză de doctorat având drept subiect Acneea vulgară (2004). 

A urmat cursuri de supraspecializare în Franța, precum și cursuri europene de dermatoscopie, boala venoasă cronică, psoriazis, anti-aging, injectare de filere, laserterapie etc. 

Dr. Daciana Brănișteanu are competențe în anatomie patologică cutanată (Lyon, Franța) și în dermatocosmetologie. În prezent, este șef secție la Clinica Dermatologică a Spitalului Clinic Căi Ferate Iași, manager al Centrului de Dermatologie, Venerologie și Dermatocosmetologie „DermaLux”, se arată pe pagina de Facebook dedicată seminarului.

Din 2004 și profesor universitar, titular de curs de dermatologie, la Facultatea de Medicină, U.M.F. “Grigore T. Popa”, Iași. A coordonat peste 100 de cursuri de educație medicală continuă și de cursuri postuniversitare. 

Programul ştiinţific al Seminarului „Bolile inflamatorii cutanate - aspecte terapeutice” este disponibil aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe