Newsflash
ACTUALITATE Știri

Angajații Primăriei din București s-au alăturat unei campanii de donare de sânge

de Florentina Ionescu - oct. 26 2023
Angajații Primăriei din București s-au alăturat unei campanii de donare de sânge

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a amintit astăzi că angajații primăriei s-au alăturat campaniei de donare de sânge derulate în parteneriat cu Spitalul Militar Central, în cadrul proiectului „Societatea Împreună”.

„Am participat astăzi la această campanie și îi încurajez pe bucureșteni să doneze sânge dacă au posibilitatea pentru că pot salva o viață”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook

Având în vedere faptul că în România nu este atât de populară donarea benevolă, acesta a adăugat că el consideră că „împreună putem face un prim pas spre a-i ajuta pe cei din jur”. 

„Numărul mare al colegilor care au venit să doneze îmi dă speranța că putem extinde campania pentru două sesiuni – de primăvară și de toamnă și chiar să organizăm în Primărie o zi specială destinată publicului larg”, a subliniat primarul general al Capitalei. 

Acesta a ținut să le mulțumească colegilor săi din Primărie „care au înțeles importanța acestui demers.” 

Toate activitățile medicale din cadrul sesiunii de recoltare sunt desfășurate de Unitatea de Transfuzie Sanguină a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (UTS de la SUUMC): pregătire în vederea recoltării, examinare clinică și paraclinică, recoltare, asigurarea asistenței post-recoltare. 

 

Mai multe imagini din cadrul campaniei de donare de sânge puteți vedea mai jos: 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe