Newsflash
Știri

Raed Arafat, în vizită la ISU Covasna

de Florentina Ionescu - dec. 23 2022
Raed Arafat, în vizită la ISU Covasna

Șeful DSU, dr. Raed Arafat, a făcut o scurtă vizită la ISU Covasna, unde a discutat cu conducerea inspectoratului și cu colegii din cadrul dispeceratului integrat.

Miercuri, după operaționalizarea noului elicopter la Brașov, Raed Arafat a avut ocazia să stea de vorbă, la Prefectura Județului Brasov, cu toți reprezentanții serviciilor de urgență județene, respectiv conducerea Serviciului de Ambulanță, conducerea ISU, conducerea UPU-SMURD, conducerea Salvamont și cu reprezentanții Inspectoratului General de Aviație. 

raed arafat vizita

Citiți și: Al zecelea punct de salvare aeromedicală din ţară, inaugurat la Braşov 

„Am stabilit împreună detaliile privind operarea noului elicopter și dispecerizarea acestuia. Totodată, am avut plăcerea de a sta de vorbă cu medicii și asistenții din cadrul UPU-SMURD Brașov care urmează să activeze pe noul elicopter. Ulterior, am efectuat o scurtă vizită la ISU Covasna, unde am stat de vorbă cu conducerea inspectoratului și cu colegii din cadrul dispeceratului integrat, deservit de personal al ISU Covasna împreună cu personalul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Covasna. Județul Covasna este unul dintre principalii beneficiari al noului elicopter amplasat la Brașov”, a scris șeful DSU pe pagina sa oficială de Facebook. 

Citește și: Doamnele de la SMURD, despre curaj și pasiune

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe