Newsflash
Știri

Primul pacient salvat cu elicopterul SMURD de la Brașov

de Dorina Novac - dec. 27 2022
Primul pacient salvat cu elicopterul SMURD de la Brașov

Echipajul elicopterului SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Brașov a intervenit de urgență în localitatea Făgăraș, pentru salvarea vieții unei persoane aflate în stare critică.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, diagnosticată cu sindrom coronarian acut, a fost preluat din Făgaraș, monitorizat și transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, pentru a beneficia de asistența medicală și de tratament de specialitate.

misiune

Citește și: Al zecelea punct de salvare aeromedicală din ţară, inaugurat la Braşov

„Felicitări întregului echipaj, colegilor noștri piloți, căpitan-comandor Jitariu Radu și locotenent-comandor Pui Alexandru, precum și echipei medicale din cadrul UPU-SMURD Brașov, formată din medicul Marin Andreea și asistentului medical Moise Doinița”, transmit reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe