Newsflash
ACTUALITATE Știri

Oradea, al 11-lea municipiu unde intervin paramedici pe motociclete

de Florentina Ionescu - iul. 8 2024
Oradea, al 11-lea municipiu unde intervin paramedici pe motociclete

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a scris duminică pe o rețea socială că Oradea a devenit cel de al 11-lea municipiu în care intervin paramedici pe motociclete.

Astfel, va crește eficiența reacției în cazul urgențelor care necesită intervenție rapidă, cum ar fi persoanele în stop cardiac, cele cu hemoragii masive, cele implicate în accidente rutiere și nu numai. Câteva minute câștigate pot însemna diferența între viață și moarte, a scris dr. Raed Arafat pe pagina oficială de Facebook

„Mulțumirile mele se îndreaptă, în mod deosebit, spre LIDL România, care finanțează acest proiect de mai mulți ani ajungând deja la 11 municipii și peste 20 de motociclete. Totodată mulțumesc colegilor de la Fundația pentru SMURD care răspund de implementarea acestui proiect. Felicitări ISU Bihor și succes în misiunile care vă așteaptă!”, a transmis Raed Arafat. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe