Newsflash
Știri

Prima generație cercetători diabetologi a absolvit „Diabetes Science School”

de Florentina Ionescu - dec. 6 2021
Prima generație cercetători diabetologi a absolvit „Diabetes Science School”

Prof. dr. Bogdan Timar, decan al Facultății de Medicină din Timișoara, a anunțat recent că mai mulți tineri cercetători diabetologi au absolvit prima ediție a „Diabetes Science School”.

Bogdan Timar este medic specialist primar în diabet, nutriție și boli metabolice, profesor de diabet și decanul Facultății de Medicină de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Timișoara. El a făcut acest anunț recent, pe o rețea socială

conf.dr.BogdanTimar
Prof. dr. Bogdan Timar

 

„Prima generație de tineri cercetători diabetologi tocmai a absolvit astăzi prima ediție a Diabetes Science School - 96 de ore de training intensiv în metodologia cercetării științifice, biostatistică aplicată și diseminarea rezultatelor cercetării, eveniment în premieră, organizat de Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice și desfășurat pe parcursul a patru module (trei on-site și unul on-line)”, a scris prof. dr. Bogdan Timar, ieri, pe pagina sa oficială de Facebook.

 

În calitate de promotor și coordonator al evenimentului, decanul Facultății de Medicină de la Timișoara a ținut să le transmită felicitări absolvenților, „care, pe tot parcursul evenimentului, nu au contenit să îmi depășească și cele mai ambițioase așteptări. Cu asemenea tineri colegi, viitorul în diabet cu siguranță sună bine!”, a mai scris acesta. 

„Le mulțumesc pe această cale colegilor care au coordonat și îndrumat participanții pe durata Diabetes Science School: Prof. Dr. Cornelia Bala alături de care am coordonat întreg evenimentul, Dr. Costela Serban, Conf. Dr. Stoian Anca, Dr. Delia Pintilei , S.L. Dr. Adriana Rusu”, a conchis Prof. Dr. Bogdan Timar. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe