Newsflash
Cultură

Premiere cinematografice

de Redacția Viața Medicală - ian. 12 2024
Premiere cinematografice

Ce alegeţi ca tratament antidepresie? O comedie cu Micutzu în rolul principal sau una franţuzească? Avem și o propunere dramatică, sigur vă va plăcea!

Vânătoarea de vecini

Regia: Frédéric Forestier.

Cu: Didier Bourdon, Hakim Jemili, Camille Lou, Thierry Lhermitte.

 Deciși să trăiască o viaţă nouă, mai aproape de natură, un cuplu de parizieni și cei doi copii ai lor se mută într-o comunitate mică rurală. Dar când descoperă că toţi noii lor vecini sunt vânători pasionaţi și terenul de vânătoare trece chiar prin curtea lor, se gândesc cum să scape de ei. (din 12 ianuarie)

Patru fiice

Regia: Kaouther Ben Hania.

Cu: Eya Chikhaoui, Tayssir Chikhaoui, Olfa Hamrouni.

 Olfa, o femeie din Tunis, mamă a patru fiice, pierde două dintre ele. În 2016, devine celebră după ce critică guvernul tunisian pentru că nu a făcut nimic pentru a opri fetele să se alăture ISIS. În viaţa privată, își caută propria vină. (din 12 ianuarie)

Klaus & Barroso

Regia: Bogdan Theodor Olteanu.

Cu: Cosmin Micutzu Nedelcu, Adrian Nicolae, Șerban Pavlu.

 Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănţuie haosul. (din 19 ianuarie)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe