Newsflash
Cultură

Invitaţie la film

de Redacția Viața Medicală - iun. 14 2024
Invitaţie la film

Un nou film regizat de Luc Besson, o poveste cu băieţi răi pe motociclete și un thriller psihologic despre viaţa a două mame din suburbii – așa arată oferta cinematografică a următoarelor două săptămâni.

Dogman

Regia: Luc Besson.

Cu: Caleb Landry Jones, Jonica T. Gibbs.

Noua creaţie cinematografică regizată de maestrul Luc Besson spune povestea incredibilă a unui copil încercat de viaţă, care își va găsi salvarea prin dragostea câinilor. În copilărie, Douglas a fost abuzat de un tată violent, care l-a aruncat apoi la câini. În loc să-l atace, câinii l-au protejat. (din 14 iunie) 

The Bikeriders: Clubul Vandalilor

Regia: Jeff Nichols.

Cu: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy.

În urma unei întâlniri întâmplătoare, încăpăţânata Kathy este atrasă de Benny, membru al clubului de motocicliști Midwestern Vandals. Pe măsură ce clubul se transformă într-o periculoasă lume subterană a violenţei, Benny trebuie să aleagă între Kathy și loialitatea sa faţă de club. (din 21 iunie) 

Instinct de mamă

Regia: Benoît Delhomme.

Cu: Anne Hathaway, Jessica Chastain.

Alice și Céline sunt prietene și vecine, însă, după ce unul dintre copii suferă un tragic accident, liniștea lor este dată complet peste cap. Interacţiunea celor două femei se degradează din ce în ce mai mult, iar paranoia și sentimentele de vinovăţie afectează ambele familii. (din 21 iunie) 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe