Newsflash
Cultură Știri

În curând, la cinema

de Redacția Viața Medicală - mai 3 2024
În curând, la cinema

Numitorul comun al filmelor noi din această perioadă este acţiunea în viitor. Și, de cele mai multe ori, nu pare a fi un viitor frumos...

Planeta maimuţelor: Noul regat

Regia: Wes Ball.

Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman.

        La mulţi ani după domnia lui Caesar, un tânăr mascul-maimuţă pornește într-o călătorie care îl va determina să se îndoiască de tot ceea ce a fost învăţat despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuţelor și al oamenilor deopotrivă. (din 10 mai)

 

Distrugătorul lumii

Regia: Moritz Mohr.

Cu: Bill Skarsgård, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman.

        Skarsgård joacă rolul lui Boy, care jură să se răzbune după ce familia sa este ucisă de Hilda Van Der Koy, matriarha dementă a unei dinastii postapocaliptice corupte, care l-a lăsat pe acesta orfan, surd și fără voce. Boy se antrenează cu un șaman misterios (Ruhian) pentru a deveni un instrument al morţii. (din 10 mai)

 

Bestia

Regia: Bertrand Bonello.

Cu: Léa Seydoux, George MacKay.

        Într-un viitor în care inteligenţa artificială controlează vieţile oamenilor și emoţiile au devenit o ameninţare, Gabrielle decide să-și purifice ADN-ul într-o mașinărie care o va scufunda în vieţile trecute și o va scăpa de toate sentimentele. Ea îl întâlnește apoi pe Louis și simte că îl cunoaște dintotdeauna. (din 10 mai)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe