Newsflash
Cultură Diverse

De vineri, 15 decembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - dec. 15 2023
De vineri, 15 decembrie, în cinematografe

Fabulosul personaj din „Charlie și fabrica de ciocolată” revine pe ecran, întruchipat de Timothée Chalamet. Și avem și comedii proaspete, ba chiar și cu pisici!

Wonka

Regia: Paul King

Cu: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Calah Lane, Hugh Grant.

        Bazat pe personajul din „Charlie și fabrica de ciocolată” a lui Roald Dahl, una dintre cel mai bine vândute cărţi pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea minunată prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka, așa cum îl cunoaștem astăzi.

Visul

Regia: Cătălin Saizescu.

Cu: Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Serghei Mizil, Gloria Găitan.

        Inspirat din fapte reale, filmul regizat de Cătălin Saizescu este o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deţinuţilor cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire.

În Mâţăvers

Regia: Rozália Szeleczki.

Cu: Franciska Töröcsik, Márton Patkós, Csaba Polgár.

        Fani fuge de iubire pentru că, dacă îi place un bărbat, își imaginează imediat moartea lui. Preferă singurătatea și se concentrează asupra muncii sale. Într-o zi, când este curtată de o pisică neagră misterioasă, a cărei voce o aude doar ea, totul se schimbă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe