Newsflash
ACTUALITATE Cultură Știri

Peste 70 de studenți ai UMFCD au participat la un spectacol despre epilepsie

de Florentina Ionescu - nov. 28 2023
Peste 70 de studenți ai UMFCD au participat la un spectacol despre epilepsie

La inițiativa prorectorului prof. dr. Bogdan O. Popescu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a organizat, în 24 noiembrie, o reprezentație a spectacolului de teatru „Stai jos sau cazi”.

Această reprezentație reprezintă o dramatizare după romanul cu același nume al scriitorului Bogdan Munteanu - „Stai jos sau cazi” (despre care „Viața Medicală” a scris aici). 

În luna conștientizării epilepsiei, peste 70 studenți de la UMF „Carol Davila” au participat la o reprezentație dedicată a spectacolului „Stai jos sau cazi”, cu scopul de a intra, pentru o oră, în pielea unui personaj care se luptă cu epilepsia. 

Evenimentul a fost realizat prin prisma colaborării inter-universitare dintre Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, se arată pe pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. 

Spectacolul de teatru „Stai jos sau cazi” este o producție a Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, realizat după romanul omonim al lui Bogdan Munteanu. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe