Newsflash
OPINII

Vaccinarea și sănătatea publică

de - nov. 6 2017
Vaccinarea și sănătatea publică

    Cea de-a zecea ediție a Conferinței naționale de microbiologie și epidemiologie va avea loc în perioada 2–4 noiembrie la București, cu titlul „Microbiologia și Epidemiologia – în slujba sănătății publice”. Temele abordate în cadrul sesiunilor științifice vor include: îmbunătățirea performanțelor pentru detecția rapidă a bacteriilor multirezistente, importanța determinării profilului de rezistență la antimicrobiene și bolile prevenibile prin vaccinare. Conferința va debuta cu un curs despre evaluarea impactului vaccinării anti-HPV asupra sănătății publice care îl va avea ca invitat special pe dr. Xavier Bosch – microbiolog și epidemiolog cu o mare experiență în ceea ce privește infecțiile cu HPV și impactul vaccinării în reducerea incidenței cancerului de col uterin. (M. G.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe