Newsflash
OPINII

Actualități în practica stomatologică

de - oct. 9 2017
Actualități în practica stomatologică
    A 21-a ediție a Congresului Uniunii Naționale a Asociațiilor Stomatologice (UNAS) va avea loc la București, între 4 și 7 octombrie. Tematica aleasă pentru ediția din acest an vizează concepțiile actuale de diagnostic și tratament în medicina stomatologică. La congresul cu participare internațională sunt așteptați lectori din Franța, Republica Moldova și România.
    În paralel cu lucrările congresului UNAS, va avea loc și cea de-a 12-a Conferință Națională de Parodontologie din România, cu tema „Parodontologia modernă bazată pe noțiuni fundamentale de practică medicală”, a șasea ediție a Conferinței naționale a Societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială, precum și a patra Conferință națională a Asociației de Stomatologie Pediatrică din România. De asemenea, Asociația „Societatea de Parodontologie din România” va organiza la 4 octombrie, de la ora 14,00, cursul „Terapia chirurgicală parodontală cu mijloace de adiție”. Congresul este creditat cu puncte EMC. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.unas.ro. (M. G.)



 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe