Newsflash
Cultură

Opera Naţională Bucureşti marchează anul centenar puccinian

de Florentina Ionescu - apr. 16 2024
Opera Naţională Bucureşti marchează anul centenar puccinian

Bucharest Opera Festival - All Puccini Edition are loc în perioada 7-16 iunie 2024, la Opera Națională București.

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Naţională Bucureşti prin cea de-a treia ediţie Bucharest Opera Festival, care se va desfăşura în perioada 7-16 iunie 2024, potrivit unui comunicat de presă.

Bucharest Opera Festival - All Puccini Edition are pe afiş în cele zece seri de festival, nu mai puţin de opt producţii din creaţia marelui compozitor, un spectacol semi-staged, o gală de operă şi zece teatre: Opera Maghiară de Stat din Budapesta, Daegu Opera Festival din Coreea, Opera Naţională Română Iaşi, Opera Naţională Română din Cluj Napoca, Opera Naţională Română Timişoara, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, Opera din Braşov, Teatrul de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi şi, bineînţeles, Opera Naţională din Bucureşti.

Peste 1.500 de muzicieni, balerini, personal artistic şi tehnic vor fi prezenţi pe scenă, în fosă şi în culise la Bucharest Opera Festival - All Puccini Edition.

Un festival care aduce la Bucureşti cele mai importante teatre de operă şi balet din România şi nu numai, dând posibilitatea publicului de a experimenta călătorii culturale diversificate.

Programul festivalului este disponibil la următorul link. Biletele se găsesc pe tickets.operanb.ro şi la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti. 


Notă autor:

Sursa foto: imagine generată cu inteligența artificială (IA) la 16 aprilie 2024, la 3:14 PM.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe