În domeniul publicisticii medicale, câteva reviste româneşti au dobândit prestigiu internaţional şi mult râvnitul factor de impact. Altele se străduiesc să ajungă la acelaşi nivel, binecunoscută fiind concurenţa pe piaţa revistelor medicale. Între acestea din urmă şi-a făcut apariţia de câţiva ani JURNALUL MEDICAL BRAŞOVEAN. Apariţia sa este legată de faptul că Braşovul luptă din răsputeri să ajungă pe prima scenă a medicinii româneşti şi are şanse să o facă. (...) "> NUMĂR BINE ÎNCHEGAT - Viața Medicală
Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

NUMĂR BINE ÎNCHEGAT

de Prof. dr. Dan L. DUMITRAŞCU - ian. 7 2011
NUMĂR BINE ÎNCHEGAT

   În domeniul publicisticii medicale, câteva reviste româneşti au dobândit prestigiu internaţional şi mult râvnitul factor de impact. Altele se străduiesc să ajungă la acelaşi nivel, binecunoscută fiind concurenţa pe piaţa revistelor medicale. Între acestea din urmă şi-a făcut apariţia de câţiva ani JURNALUL MEDICAL BRAŞOVEAN. Apariţia sa este legată de faptul că Braşovul luptă din răsputeri să ajungă pe prima scenă a medicinii româneşti şi are şanse să o facă. (...)

   În domeniul publicisticii medicale, câteva reviste româneşti au dobândit prestigiu internaţional şi mult râvnitul factor de impact. Altele se străduiesc să ajungă la acelaşi nivel, binecunoscută fiind concurenţa pe piaţa revistelor medicale. Între acestea din urmă şi-a făcut apariţia de câţiva ani JURNALUL MEDICAL BRAŞOVEAN. Apariţia sa este legată de faptul că Braşovul luptă din răsputeri să ajungă pe prima scenă a medicinii româneşti şi are şanse să o facă. Braşovenii au o tradiţie deosebită (aici a realizat Honterus o clasificare a bolilor pe când în principatele româneşti ne găseam la nivel de bolniţe). Şi după cum se dezvoltă Facultatea de Medicină de acolo, revista lor are cele mai bune premise de succes. Revista cu acronimul JMB (a se observa că ne duce cu gândul la BMJ!) este editată împreună de Facultatea de Medicină a Universităţii „Transilvania“ din Braşov şi de Colegiul Judeţean al Medicilor. Semnalăm apariţia numărului 2 din 2010 (anul VI), îngrijit de prof. dr. Laurenţiu Nedelcu. Acest număr este foarte bine închegat, reuşind un echilibru între diversele secţii: cercetare fundamentală şi clinică, referate şi varia. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe