Newsflash
Industria farmaceutică Știri

Nestlé Health Science a integrat 150 de produse noi în portofoliu

Nestlé Health Science a integrat 150 de produse noi în portofoliu

În mai puțin de două luni de la preluarea mărcii Solgar® în țara noastră, lider al pieței mondiale a suplimentelor alimentare, Nestlé România anunță integrarea a peste 90% din portofoliu.

Integrarea mărcii SOLGAR® se face împreună cu transferul unui grup de angajați foarte specializați în cadrul diviziei Nestlé Health Science, care funcționează la nivel global ca entitate separată în cadrul Grupului Nestlé, din 2011, având ca obiectiv principal dezvoltarea unor noi soluții nutriționale personalizate, pe baza unei activități susținute de cercetare si dezvoltare.

În portofoliul Nestlé Health Science din România sunt opt produse ce pot fi încadrate în categoriile Consumer Care, Medical Nutrition, dintre care cel mai bine vândut în trimestrul I al anului 2023 a fost Optifibre – un produs ce are calități   prebiotice, destinat unor scopuri medicale speciale, indicat pentru regimul dietetic al pacienților cu tulburări de tranzit intestinal.

 

„Toate produsele din categoria Medical Nutrition, precum cele din gama AAA, pot fi folosite în diete speciale, medicale. Portofoliul nostru conține produse fundamentate științific, în urma unor ample cercetări de laborator. Universul consumatorilor noștri este reprezentat de toate vârstele”, spune Mihai Zigmund-Iliescu, Business Development Manager Romania and Bulgaria · Nestlé Health Science.

În portofoliul Nestlé Health Science se regăsește și gama Resource, o dietă polimerică nutrițională completă, recomandată  pentru regimul dietetic al malnutriției și/sau al riscului de malnutriție, inclusiv  în afecțiunile oncologice, cât si pentru alte tipuri de afecțiuni. De asemenea, poate fi folosit ca supliment sau ca sursă unică de nutriție la recomandarea medicului  în afecțiuni oncologice sau asociat cu alte afecțiuni, pentru adulți și copii, începând cu vârsta de 3 ani. 

Din portofoliul de malnutriție face parte si gama Nutren® (Nutren Junior si Nutren Optimum),  care contribuie la o alimentație bogată în nutrienți pentru copii, începând de la vârsta de un an, și pentru adulți. În categoria produselor pentru alergii regăsim ALTHERA®, ALFARÉ® și ALFAMINO®, formule extensiv hidrolizate.

Produsele din portofoliul Nestlé Health Science sunt disponibile atât online, cât și prin intermediul farmaciilor partenere. 

Mai  multe informații pe www.nestlehealthscience.com.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe