Newsflash
Știri

Mesajul transmis de MS de Ziua medicinei militare

de Florentina Ionescu - aug. 22 2022
Mesajul transmis de MS de Ziua medicinei militare

La 21 august este marcată Ziua medicinei militare. Cu această ocazie, Ministerul Sănătății (MS) a transmis un mesaj.

La data de 21 august 1862, printr-un Înalt decret domnesc, au fost înfiinţate Corpul ofiţerilor sanitari ai armatei şi Direcţia Generală a Serviciului Sanitar Român.

A luat ființă astfel organismul specializat pentru asigurarea păstrării sănătăţii efectivelor armatei române, pe timp de pace și război, se arată într-un comunicat. 

160 de ani de la înfiinţarea Corpului ofiţerilor sanitari ai Armatei 

ministerul sanatatii

„Pentru noi, cei din Ministerul Sănătății, astăzi este un bun prilej să mulțumim medicilor, asistenților și celorlalte cadre medicale militare pentru profesionismul și dedicarea pe care o arată zilnic pacienților lor! În pandemie, aceștia au depus mari eforturi pentru viața semenilor noștri. Le mulțumim tuturor cadrelor din sectorul medicinei militare și ne exprimăm respectul față de contribuția acestora la menținerea sănătății militarilor și salvarea de vieți! La mulți ani, colegilor si prietenilor noștri din medicina militară!”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe