Newsflash
ACTUALITATE Știri

Primul cabinet de moașe se deschide în România

de Magdalena Tănăsescu - mai 17 2024
 Primul cabinet de moașe se deschide în România

Asociația Moașelor Independente (AMI) se ocupă în această perioadă de pregătirea primului cabinet de moașe care va funcționa în România.

În acest sens, au fost identificate soluții pentru servicii gratuite, dar și pentru plata serviciilor care nu sunt disponibile în sistemul public.

 

„Este vorba de servicii pe care ne propunem să le facem disponibile în mare parte în cadrul cabinetului de moașe pe care îl vom deschide. De asemenea, au fost definite procedurile de lucru pentru un nou proiect pe l-am început recent cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România, în cadrul căruia urmează să ne concentrăm pe prevenirea sarcinilor multiple și a abuzurilor în rândul mamelor minore și pe reintegrarea școlară și socială, alături de sprijin medical și legal”, se menționează într-un anunț al AMI.

 

În acest timp, echipa AMI din Ucraina a lucrat la procedurile necesare pentru creșterea gradului de integrare a refugiaților și la îmbunătățirea fluxului de înscrieri la medicii de familie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe