Newsflash
Știri

Mesajul MS Margareta, de Ziua Crucii Roșii Române

de Dorina Novac - iul. 5 2022
Mesajul MS Margareta, de Ziua Crucii Roșii Române

Custodele Coroanei Române, Margareta, preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării 146 de ani de activitate a acestei organizaţii.

MS Margareta

Preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România a precizat că este impresionată de mobilizarea voluntarilor societăţii şi de felul în care poporul român a arătat că îi pasă de refugiaţii din Ucraina:

„Crucea Roșie Română a fost în mod special angajată anul acesta în tragedia umanitară din Ucraina, care a lăsat milioane de oameni fără un loc pe care să-l numească «acasă». Un conflict crud, care sacrifică vieți, care năruie vise și spulberă tradiția și moștenirea de generații a unor oameni. În fața acestei drame, avem un singur aliat: bunătatea. Aceasta alină suferința, luminează cele mai întunecate momente și redă demnitatea.

Anul acesta ne arată forța inspiratoare a voluntariatului. Sute de mii de oameni din comunitățile noastre ne-au arătat din nou că împreună putem să-i ajutăm pe semenii aflați în nevoie. Sunt impresionată de mobilizarea voluntarilor Crucii Roșii Române și de felul în care poporul român a arătat că îi pasă de cei de lângă noi!

Mulțumesc celor care și-au manifestat generozitatea sinceră, partenerilor Crucii Roșii Române și celor care au ales să doneze pentru a arăta că umanitatea nu are granițe.

La mulți ani Crucea Roșie Română!”.

mesajul MSMargareta

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe