Newsflash
Știri

Ambasadorul Suediei la București, în vizită la Societatea Națională de Cruce Roșie

de L. Budin - apr. 2 2024
Ambasadorul Suediei la București, în vizită la Societatea Națională de Cruce Roșie

Excelența Sa Therese Hydén a răspuns unei invitații, pentru a discuta despre colaborarea dintre Crucea Roșie Română și Crucea Roșie Suedeză.

Ambsadorul Suediei la București, Excelența Sa Therese Hydén, a fost primită de Camelia Șucu, președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România, și de Adrian Halpert, directorul general al Crucii Roșii Române. 

Ambasadorul a răspuns unei invitații lansate de conducerea organizației pentru a discuta despre colaborarea, prezentă și viitoare, dintre Crucea Roșie Română și Crucea Roșie Suedeză.

La întâlnirea de la sediul central, cele două părți au discutat despre răspunsul Crucii Roșii Române în contextul conflictului internațional dintre Rusia și Ucraina, în beneficiul cetățenilor ucraineni stabiliți temporar în România și al celor rămași în Ucraina. 

Mihai Bodonea, directorul departamentului Relații Internaționale & Restabilirea Legăturilor Familiale, a vorbit despre implicarea SNCRR în ajutorarea comunității ucrainene, în cei doi ani de conflict.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Crucea Roșie Română

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe