Newsflash
Știri

Medicul Ovidiu Burlacu, de la Spitalul Municipal Timișoara, a decedat

de Florentina Ionescu - sept. 6 2021
Medicul Ovidiu Burlacu, de la Spitalul Municipal Timișoara, a decedat

Reprezentanții Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara au publicat recent un mesaj emoționant, după trecerea în neființă a medicului Ovidiu Burlacu.

studiu clinic vaccin covid-19 deces voluntar brazilia

„Lumea medicală din Timișoara este mai săracă. Unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și iubiți specialiști în chirurgie toracică ne-a părăsit. Doctorul Ovidiu Burlacu a plecat dintre noi, fulgerător, în această după-amiază (ieri – n.red.). Medicul care a salvat viețile a mii și mii de pacienți a condus Secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Municipal Timișoara”, se arată în mesajul publicat pe o rețea de socializare de reprezentanții Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara.

Aceștia au adăugat că dr. Ovidiu Burlacu „a fost un exemplu pentru sute de medici rezidenți și și-a pus amprenta pe traseul profesional al fiecăruia dintre ei”. 

Medicul Ovidiu Burlacu
Dr. Ovidiu Burlacu

 

Medicul Ovidiu Burlacu a sprijinit și echipa Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, fiind considerat un membru al familiei acestei unități.

„Ovidiu Burlacu a lucrat, însă, ani de zile alături de colegii nostri pneumologi și a răspuns prezent ori de câte ori i-a fost solicitat ajutorul. Ne-a sprijinit să implementăm în spital proceduri chirurgicale noi, aplicate până atunci doar în cele mai moderne unități sanitare din Occident. Noi, cei de la Victor Babeș, l-am considerat întotdeauna ca fiind un membru al familiei spitalului nostru. Suntem alături de colegii de la Spitalul Muncipal și de familia lui Ovidiu Burlacu. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină”, au transmis cei de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe