Newsflash
Știri

Mâine va fi inaugurat noul ambulatoriu de la INSMC

de Florentina Ionescu - mar. 10 2022
Mâine va fi inaugurat noul ambulatoriu de la INSMC

Inaugurarea noului ambulatoriu de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” va avea loc vineri, 11 martie 2022.

Mâine, 11 martie, începând cu ora 12:30, va avea loc evenimentul de inaugurare a noului ambulatoriu de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București (intrare din strada Berechet numărul 20). 

ambulatoriu INSMC alessandrescu rusescu martie 2022

La eveniment va participa Ministrul Sănătății prof. univ. dr. Alexandru Rafila, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Renovarea completă și modernizarea Ambulatoriului de Specialitate al Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului (INSMC) au fost realizate de Fundația Mereu Aproape împreună cu partenerii săi care au susținut proiectul.

Peste 60.000 de consultații medicale se fac anual în Ambulatoriu. În urma acestei investiții, zecile de mii de copii care vor trece în fiecare an pragul Ambulatoriului vor beneficia de condiții moderne de îngrijire.

În cadrul evenimentului de mâine vor fi prezentate rezultatele și impactul investiției, precum și spațiile modernizate. Alături de reprezentanții fundației și ai INSMC vor fi cadre medicale din Ambulatoriul de Specialitate și reprezentanți ai partenerilor care au sprijinit proiectul.

În urma acestui proiect Ambulatoriul de Specialitate al INSMC a fost renovat și igienizat, dotat cu echipamente și dispozitive medicale moderne, dotat cu mobilier și amenajat. Mai mult decât atât, a fost creat un spațiu de poveste care va aduce bucurie deopotrivă copiilor și cadrelor medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe